طرح ملی خدمات نوروزی جمعیت هلال احمر  با هدف پاسخگویی موثر و کارآمد نسبت به مخاطرات جاده‌ای از ۲۴ اسفند در مقاصد گردشگری کشور و اماکن پر ازدحام آغاز می‌شود و تا ۱۷ فروردین ادامه دارد.

امداد و نجات در کوه - امداد و نجات هلال احمر

به گزارش همشهری آنلاین رئیس ستاد طرح ملی نورزی جمعیت هلال احمر با اعلام این خبر به همشهری گفت: «طرح ملی خدمات نورزی جمعیت هلال احمر با رویکرد پیشگیری سریع، موثر و کارآمد برای کمک به ارتقای ایمنی، سلامت هموطنان و کاهش تصادف نوروزی اجرا می‌شود. برای تحقق این هدف، ۵۳۶ پایگاه ثابت امداد و نجات جاده‌ای برپا می‌شود. در ۴۰۰۰ نقطه کشور نیز ۱۳۰ هزار نیروی عملیاتی مستقر هستند. پایگاه‌ها و نیروهای عملیاتی بیشتر در استان‌های گردشگر پذیر، شهرهای ساحلی شمال و جنوب کشور و شهرهای گردشگری مذهبی متمرکز هستند.»
علی درویش‌پور افزود: «برای اجرای این طرح ۴۵ پایگاه امداد و نجات کوهستان، ۲۰ پایگاه امداد و نجات ساحلی، ۳۵ مرکز آنست (آمادگی و نگهداری سگ‌های تجسس) ۳۷ تیم واکنش سریع، ۳۲ مرکز eoc (عملیات اضطراری)، ۲۲ مرکز امداد هوایی، ۳۰۰ پایگاه موقت امداد و نجات شعب استانی با ۲۵۴۰۰ نفر نیروی امدادگر و نجاتگر برای ماموریت‌های طرح نوروزی تدارک دیده شده‌است.»
به گفته او، سازمان جوانان هلال احمر نیز با برپایی ۴۰۰ ایستگاه ایمنی و سلامت، ۵۰۰ ایستگاه سیار تیم سحاب (سامانه حرکت های امدادی و بشردوستانه) ۳۰۰ ایستگاه پویش بهبود رفتارهای ترافیکی و خدمات رسانی ۷۰ هزار نفر از جوانان در طرح نوروزی مشارکت می‌کند. تیم سحاب نیز با دوچرخه و پیاده در آسیب‌پذیرترین و پر ترددترین نقاط ساحلی، سیاحتی - فرهنگی به ارائه خدمات امدادی و بشردوستانه به مسافران نوروزی می‌پردازند.
درویش‌پور ادامه داد: «در حوزه درمان نیز ۳۴ مرکز درمانی، ۴۰ داروخانه و۴۵۳ نفر کادر درمان در این طرح مشارکت دارند.»
در طرح ملی نوروزی همچنین تولید محتوای آموزشی و انتشار در شبکه‌های اجتماعی با موضوع چهارشنبه آخر سال نیز در برنامه قرار دارد.
رئیس ستاد طرح ملی نورزی جمعیت هلال احمر اعلام کرده است که پایگاه‌ها و نیروهای عملیاتی بیشتر در استان‌های گردشگر پذیر، شهرهای ساحلی شمال و جنوب کشور و شهرهای گردشگری مذهبی متمرکز هستند.
اما این استان‌ها کدام هستند؟ آن‌طور که در پایان طرح نوروزی سال ۱۴۰۲ که در آن بیش از ۴۵۰ هزار نفر از جوانان، داوطلبان و امدادگران حضور داشتند، ‌ اعلام شده بود بیشترین عملیات جاده‌ای در اصفهان، مازندران و فارس، بیشترین تردد مربوط به تهران، البرز، مرکزی، قم، قزوین، اصفهان، مازندران، فارس، ایلام و همدان و بیشترین مسافر مربوط به مازندران، گیلان، خراسان رضوی، هرمزگان، خوزستان، بوشهر، فارس، اصفهان و آذربایجان شرقی بود که به نظر می‌رسد امسال هم جزو استان‌های پرتردد جای بگیرند.
همچنین آمارها نشان می‌دهد بیشترین ماموریت ترافیکی هلال‌احمر نیز به ترتیب در استان‌های مازندارن، خوزستان، اصفهان، گلستان، سمنان و خراسان جنوبی و بیشترین ماموریت ترافیکی اورژانس هم به ترتیب به استان‌های تهران، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، خوزستان و کرمان اختصاص داشته است.

کد خبر 838172

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha